+PAKETI

Za vas smo pripravili posebne ugodnosti, ki vključujejo dodatke za likanje in čiščenje po znižani ceni.

    POLTI parni sesalnik Unico MCV85_Total Clean & Turbo

    Izvirna cena je bila: 839,00 €.Trenutna cena je: 797,05 €.
    Unico MCV85_Total Clean & Turbo globinsko čisti vse površine v domu: od tal do sedežnih garnitur, od oken do kopalnic. Kombinira multi-ciklonsko sesalno tehnologijo z naravno močjo pare, kar ga naredi posebnega na tri načine: sesa, parno čisti in suši. Unico je lahek za uporabo in je še enostavnejši s tremi čistilnimi programi, ki samodejno nastavijo pravilno količino pare in čas sušenja pri čiščenju parketov, tepihov in oken. Unico ima specifičen dodatek za vsako površino in funkcijo: “Multibrush” krtačo za sesanje, parno čiščenje in sušenje tal, “Mini turbo” krtačo za odstranjevanje človeških in živalskih dlak iz sedežnih garnitur in vzglavnikov, “2v1” krtačo za parno čiščenje prevlek in oken, zahvaljujoč integriranem dodatku za čiščenje oken. Vertikalno držalo olajša premikanje sesalnika v katerokoli smer, brez potrebe po upogibanju hrbtenice. Unico vključuje funkcije, dodatke in lastnosti s katerimi lahko popolnoma očistite vaš dom.Multifunkcijski sesalnik: sesa, parno čisti in suši 

    FOPPAPEDRETTI stojalo za sušenje perila SUPERGULLIVER Aluminij

    Izvirna cena je bila: 315,00 €.Trenutna cena je: 299,25 €.
    Stojalo za perilo SuperGulliver je idealen za sušenje večjih količin perila: ponuja dobrih 35 metrov uporabne žice za sušenje in ima vdržljivo palico za obešanje obešalnikov, lahka izgine, ko je ne potrebujete.Je zelo stabilen zahvaljujoč strukturi iz masivnega lesa z barvanimi aluminijastimi palicami, hkrati pa je zelo enostaven za premikanje zahvaljujoč 4 vrtljivim kolesom, od katerih sta 2 z zavoro.SuperGulliver je mogoče odpreti glede na potrebe: stranski in sprednji kraki so pravzaprav neodvisni. Ko je zaprt, stoji samostojno in zavzame le 14 cm! SuperGulliver je na voljo tudi v različici z belo lakirano aluminijasto strukturo, primerno za zunanjo uporabo.

    BUGATTI termo steklenica za vodo LEAVES AZURE 500ml

    Izvirna cena je bila: 41,90 €.Trenutna cena je: 25,14 €.
    Steklenička B Bottles Twin je idealna steklenica za vodo, s katero lahko s seboj vedno nosite svojo najljubšo pijačo. Z ergonomsko obliko, ki omogoča enostaven oprijem je izdelana iz najboljših materialov za ohranjanje toplote: 12 ur za tople napitke, 24 ur za hladne in 36 ur za ledene.
    panno
    Zapri

    POLTI kit 2 krp za Vaporflexi krtačo

    17,90 
    Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za posebno krtačo Vaporflexi. Idealne za čiščenje vseh vrst tal, tudi najbolj občutljivih, zahvaljujoč poliestrskim vložkom pa zlahka drsijo po površini.Združljivo z:

    POLTI univerzalna likalna prevleka

    29,90 
    • Univerzalna likalna prevleka za strojno pranje. S praktično vrvico za prilagajanje profilu velikosti prevleke (največja velikost 120 x 45 cm)
    Preberi več

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    FAV_2Panni_Delicati
    Zapri

    POLTI Lecoaspira kit, 2 krpi iz mikrovlaken za občutljiva tla

    20,90 
    Komplet, sestavljen iz 2 krp iz mikrovlaken za čiščenje občutljivih tal. Opremljeni z dolgimi in mehkimi vlakni, delujejo nežno in zbirajo umazanijo, ki jo raztopi para.- Primerno za občutljiva tla, kot sta parket in terakota - Enostaven sistem spajanja - Pralno v pralnem strojuZdružljiv z vsemi modeli Polti Vaporetto Lecoaspira.

    BUGATTI grelnik vode VERA EASY Chromed

    Izvirna cena je bila: 219,90 €.Trenutna cena je: 175,92 €.
    Vera Easy ima  čisti dizajn elegantne in vitke oblike in je popoln gospodinjski aparat za vaš dom. Bistveni značaj Vera Easy se odraža tudi v njegovih funkcijah: z enim dotikom se kotliček zažene in ustavi, ko voda zavre.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

    POLTI pokončni sesalnik Forzaspira Slim SR110

    249,00 
    Lahek in priročen sesalnik, ki seže kamorkoli; ciklonska moč in 21.9 voltna Litij-Ionska baterija garantirata visoko zmogljivost in avtonomijo do 50 minut, za daljše čiščenje brez prekinitev. Opremljen z motorizirano krtačo z LED lučmi, vam pomaga najti tudi najbolj skrito umazanijo, pri čiščenju vseh tal v domu, vključno s preprogami..Forzaspira Slim SR110 je baterijski multifunkcijski sesalnik za odstranjevanje prahu tudi z najtežje dostopnih površin kot so omare in predali, stoli ter notranjosti avtomobilov.▷ Na voljo tudi v modri barvi  
    Preberi več

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    BUGATTI ožemalnik citrusov VITA White

    Izvirna cena je bila: 199,00 €.Trenutna cena je: 159,20 €.
    Vita je električni ožemalnik citrusov, ki vam daje energijo za ves dan. Poleg modernega in vitkega dizajna, ki ga navdihuje ikonska oblika "V" ga je mogožno nagniti, da olajšate točenje.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

    POLTI parni čistilnik Vaporetto SV610_Style

    Izvirna cena je bila: 179,00 €.Trenutna cena je: 170,05 €.
    Polti Vaporetto SV610_Style je nov parni mop 2 v 1 z učinkovitim, zmogljivim in elegantnim italijanskim dizajnom: stil pare za čiščenje in dezinfekcijo vseh pralnih površin in vseh tal, vključno s preprogami.Parni mop 2 v 1 z vgrajenim prenosnim čistilnikom za popolno čiščenje celotnega doma. 

    POLTI držalo iz nerjavečega jekla La Vaporella

    Izvirna cena je bila: 9,90 €.Trenutna cena je: 9,80 €.
    • Enostavna montaža: pritrdi se neposredno na likalno postajo. Parno cev drži stran od likalne površine Olajša likanje, saj preprečuje, da bi se parna cev zapletla in motila likanje. Združljivo z vsemi modeli Polti La Vaporella.
    IMG_5269
    Zapri

    POLTI Kit 3 ščetk za Vaporetto

    11,90 
    Krtače z najlonskimi ščetinami za globinsko čiščenje.Komplet, sestavljen iz 3 ščetk narejenih iz najlonskih ščetin, idealnimi za odstranjevanje najtežje umazanije, kot so vodni kamen, obloženi madeži in suhe maščobe. Ščetke imajo tri različne oblike za učinkovito delovanje na vseh površinah. VsebinaVelika okrogla krtača Ø 40mmMajhna okrogla krtača Ø 30mmČopič z dolžino ščetin 70 mmZdružljivo z:

    BUGATTI kuhinjska tehtnica UMA Black matt

    Izvirna cena je bila: 149,00 €.Trenutna cena je: 119,20 €.
    Uma je izvirna in edinstvena kuhinjska tehtnica, ki je hkrati praktična in prijetna za uporabo. Opremljena s priročnim časovnikom in bo njena  ikonična oblika izstopala v vaši kuhinji in poenostavila vsa vaša opravila pri merjenju in pripravi.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

    POLTI profesionalni nastavek za parno sesanje (MV 20.20 in 10.20)

    Izvirna cena je bila: 292,80 €.Trenutna cena je: 263,52 €.
    Različne funkcije naprav se razlikujejo glede na izbiro dodatne opreme, ki se jo odločite namestiti za popolno in učinkovito čiščenje. Cev za parno sesanje omogoča temeljito čiščenje večjih talnih površin. Nastavek za parno sesanje je kompatibilen z modeli:  
    IMG-0972
    Zapri

    POLTI Unico MCV80/85 kit, 2 filtra

    25,90 
    HEPA filter in dvojni filter za zbiralnik umazanije Unico zadržujeta tudi najmanjše nečistoče, cvetni prah in pršice z minimalnimi ponovnimi emisijami v zrak. Čiščenje in zamenjava sta hitra in enostavna.Združljivo z:  

    BUGATTI grelnik vode VERA EASY White

    Izvirna cena je bila: 219,90 €.Trenutna cena je: 175,92 €.
    Vera Easy ima  čisti dizajn elegantne in vitke oblike in je popoln gospodinjski aparat za vaš dom. Bistveni značaj Vera Easy se odraža tudi v njegovih funkcijah: z enim dotikom se kotliček zažene in ustavi, ko voda zavre.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

    BUGATTI grelnik vode GIULIETTA Black matt

    Izvirna cena je bila: 259,00 €.Trenutna cena je: 207,20 €.
    Giulietta je Bugattijev električni grelnik vode z neustavljivim šarmom in prefinjenim slogom. Predmet, oblikovan in zasnovan tako, da postane ikona v glavah tistih, ki ga občudujejo. S sferičnim ohišjem iz nerjavečega jekla 18/10 v kompaktni velikosti se zažene z enim dotikom in izklopi, ko pride do vrenja. Izliv je opremljen s filtrom za vodni kamen, ki zadržuje nečistoče. Majhne odprtine vzdolž telesa kotlička prikazujejo nivo vode in svetijo med delovanjem.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!

    FOPPAPEDRETTI nakupovalni voziček GO FAST Grey

    188,00 
    Nakupovalni voziček Go fast znamke Foppapedretti je zložljiv in lahek nakupovalni voziček z aluminijastim okvirjem. Gumijasto krmilo je nastavljivo v treh višinah. Opremljen z veliko torbo, dvema žepoma za shranjevanje in enostavno snemljivo termo torbo.Ko je zaprt, je super kompakten in zavzame zelo malo prostora.
    Na voljo v večih barvnih kombinacijah!
    Preberi več

    Dodajte vaš e-poštni naslov na seznam za obveščanje o zalogi.

    POLTI likalna parna postaja Vaporella 535 Eco_Pro

    Izvirna cena je bila: 139,00 €.Trenutna cena je: 132,05 €.

    Parna likalna postaja v vgrajenim visokotlačnim uparjalnim kotličkom, za pravo profesionalno likanje.

    Parna likalna postaja s kotlom z varnostnim pokrovom in s profesionalnim likalnikom, ki je enostavna za shranjevanje. Zahvaljujoč visokotlačnemu kotlu, Vaporella 535 Eco_Pro ustvarja močno, suho, konstantno paro, ki zagotavlja brezhibno likanje vseh tkanin. Brez parnega gumba za prilagajanje: samo "klik", da napravo vklopite in v samo nekaj minutah ste pripravljeni za likanje katerega koli oblačila. Luknje, koncentrirane na vrhu aluminijaste likalne površine, usmerjajo močan curek pare na najbolj trdovratne gube za popolne rezultate v eni potezi. Z vklopom Eco funkcije je možno prihraniti 10 % energije in 25 % vode*.

    POLTI parni čistilnik Vaporetto Pro 8X Eco Plus

    Izvirna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 312,55 €.
    Polti Vaporetto Pro 8X Eco Plus je zmogljiv parni čistilnik, ki ga odlikuje visokozmogljiv kotel, ki lahko doseže do 5 BAR in zagotavlja neomejeno delovno avtonomijo. Zahvaljujoč 9 priloženim dodatkom se lahko uporablja na različnih površinah.
    shipped(1)

    DOSTAVA

    Na vašem domu v 1-2 delovnih dneh.

    credit-card(1)

    DO 12 OBROKOV

    Možnost plačila do 12 obrokov s plačilno kartico MasterCard.

    support

    TEHNIČNA POMOČ

    Svetovanje in poprodajna podpora.

    password

    VAREN NAKUP

    Skrbimo za varovanje vaših podatkov in spoštujemo vašo zasebnost.